top of page

Personvernserklæring

Personvernerklæring for Thylo AS

Denne personvernerklæringen gjelder alle forretningsprosesser i Thylo AS, heretter benevnt som Behandlingsansvarlig.

Erklæringen gir informasjon om databehandling utført av Behandlingsansvarlig og bestemmer formålet og virkemidlene for behandlingen samt databehandling vi gjør på vegne av våre kunder basert på deres instruksjoner.

Behandling av personlige data er nødvendig for at vi skal kunne ivareta våre kontraktsforpliktelser og betjene deg som kunde. Personlig data kan også benyttes til følgende formål: Salg, kontakt med kundeservice, markedsføring, informasjon, bokføring, samt eventuelle ytterligere formål spesifisert av kunden.

Ved markedsføring på e-post/sms innhenter vi et eksplisitt samtykke på forhånd.

Ved å gi oss dine personlige opplysninger, godtar du praksis og vilkår som er beskrevet i denne personvernerklæringen. Om du har innsigelser med hensyn til vår behandling av personvern, har du også anledning å klage til Datatilsynet.

Behandlingsansvarlig:

Thylo AS
Nedre Vågen 35D, Hundvåg
E-post: post@thylo.no
Telefon: 92863861
Nettsted: Thylo.no

Personvernombud:
E-post: post@thylo.no
Telefon: 92863861

Opplysninger som innhentes:
Opplysninger kan registreres og lagres når du registrerer deg på Thylo.no, når du er i kontakt med salg og support enten via e-post, chat eller når du bruker våre tjenester.

Underleverandører:
Vi benytter oss også av tjenester levert av tredjeparter. Her er en oversikt over underleverandører hvor informasjon kan lagres, inkludert men ikke begrenset til Vipps, Gsuite by Google, Google Analytics, Tripletex AS.

Kommunikasjon gjennom e-post og sms:
Som kunde vil du kunne motta e-post og sms relatert til ditt kundeforhold, som ordrebekreftelser, sporingsnummer, informasjon rundt din kundekonto, etc. Vi benytter også e-post til markedsføring og kommunikasjon med de som har gitt aktivt samtykke.

Innsyn og retting:
Du har krav på innsyn i de opplysninger som er registrert om deg ved å sende en henvendelse til post@thylo.no. Dersom de registrerte opplysningene ikke er riktige eller er ufullstendige, kan du kreve at opplysningene korrigeres.

Oppbevaring og sletting:
Opplysninger som ikke lenger er nødvendig for det formål de er laget for, slettes fra våre systemer.

Informasjon om bruk av informasjonskapsler:
Vi bruker informasjonskapsler til å huske din innlogging, passord i kryptert form, til å forbedre brukeropplevelsen og som en del av vår markedsføring mot nye kunder. Når du besøker våre tjenester, setter vi både midlertidige og varige informasjonskapsler. Du har automatisk samtykket i at vi lagrer informasjonskapsler på din datamaskin dersom du tillater dette gjennom innstillingene i din nettleser.

Samtykke i bruk av informasjonskapsler:
Detaljer om spesifikke samtykkeprosedyrer for informasjonskapsler og en liste over de informasjonskapslene som er i bruk, inkludert de fra Facebook og Google, finner du på vår nettsted.

bottom of page