top of page

Skadedyr

Thylo er din pålitelige partner i kampen mot skadedyr. Vi forstår ubehaget og de potensielle skadene som skadedyr kan forårsake i ditt hjem eller virksomhet. Derfor tilbyr vi omfattende skadedyrkontrolltjenester designet for å adressere og eliminere alle typer skadedyr – fra maur, rotter, og mus, til kakerlakker og skjeggkre.

Vår tilnærming til skadedyrkontroll kombinerer effektive bekjempelsesmetoder med en dyp forståelse og respekt for miljøet. Vi er forpliktet til å forebygge og bekjempe skadedyr på en måte som ikke bare er effektiv, men også ansvarlig. Dette betyr at vi kontinuerlig arbeider for å minimere vår innvirkning på miljøet gjennom våre metoder og praksis.

Står du overfor skadedyrutfordringer?

Skadedyr kan dukke opp når som helst og bringe med seg helserisikoer for både mennesker og dyr, samt forårsake materielle skader som kan lede til økonomiske tap. De kan til og med skade en bedrifts omdømme og omsetning.
 

Hos Thylo tilbyr vi effektiv skadedyrkontroll for å beskytte mot slike utfordringer. Vi forstår viktigheten av å forebygge, oppdage, og bekjempe skadedyr, og vi er her for å hjelpe deg med dette.
 

Effektiv skadedyrkontroll innebærer et system som forebygger skadedyr og er i samsvar med myndighetenes krav. Thylo starter med en gratis befaring for å identifisere omfanget og årsaken til problemet. Vi tilbyr rådgivning og informerer om nødvendige tiltak for en vellykket bekjemelse, vurderer behovet for kjemisk behandling, og sikrer at alt utføres i henhold til gjeldende krav og forskrifter.


For å holde skadedyr på avstand, tilbyr vi forebyggende avtaler med regelmessige servicebesøk for å overvåke og justere skadedyrkontrollsystemet ditt. Dette gir deg muligheten til å handle proaktivt mot nye angrep.

skadedyr fritt kjøkken

Forebygge skadedyr

skjeggkre

Skjeggkre

rotte

Rotter

bottom of page